BESTELLEN BOOKAZINE ROTEREND & INSPIREREND

€ 15,25, verkrijgbaar via de normale boekhandels en de internetboekhandels

Bestellen via ons kan ook, zie hieronder:

BOOKAZINE ROTEREND & INSPIREREND
Aardige anekdotes, markante mensen, bijzondere classificaties, maar ook positieve projecten, inzet en betrokkenheid. Waardevolle ervaringen, dierbare herinneringen. Een caleidoscopisch en eigentijds boek om te bewaren of om cadeau te geven aan gastsprekers, nieuwe leden of andere belangstellenden.

- een bijzonder collectors-item voor clubs en leden
- om te geven aan aspirant-leden of mensen die ge´nteresseerd willen worden voor Rotary (en dus om aan te tonen hoe inspirerend en veelzijdig Rotary is)
- vooral gepast om aan net ge´nstalleerde leden te geven als welkomstboek
- of te geven aan gastsprekers (in plaats van die fles wijn of die boekenbon)
- of voor iedereen waarvan we denken dat hij/zij toch nog steeds een ander beeld van Rotary heeft...

- 144 pagina's
- Full colour
- 160 x 240 mm
- Bijdragen uit 100 Rotaryclubs in Nederland

De inhoud is van een dusdanig tijdloos karakter, dus over een aantal jaren ook nog actueel om weg te geven! Kortom: bestel als club een stapel en laat de kleurrijke en veelzijdige kant van Rotary zien!

Een deel van de opbrengst van ieder verkocht boek gaat naar diverse Rotary-gerelateerde goede doelen die we tijdens onze 100 clubbezoeken tegenkomen (Rotary Doctors, Rotaplast, End Polio Now, Shelterbox) definitieve lijst van doelen volgt na de 100 clubbezoeken en wordt op de website geplaatst)

10 of meerdere stuks a € 14,50 per stuk

30 of meerdere stuks a € 13,75 per stuk

aantal

club

district

contactpersoon

adres

postcode en woonplaats

telefoonnummer


e-mailadres


Bericht:let op: in sommige browsers wordt een foutmelding gegeven. In de meeste gevalen komt de bestelling bij ons binnen en zullen wij reageren. Twijfelt u, dan kunt u de bestelling ook via een mailtje aan info@goudentandem.com doen